2008 – Weekje Nederland

Weekje Nederland

Nog van alles doen…

We zijn een dikke week in Nederland, dus we willen natuurlijk nog van alles doen… Gelukkig mogen we bij Martijn en Jorrit blijven slapen in ons eigen bedje. Jongens, heel erg bedankt!! De sleutel van ons huis moeten we deze week inleveren. We moeten de laatste dingen nog uit het huis halen en de plinten moeten er nog aan, dus dat is nog even bikkelen.

Daarnaast hebben we veel afspraken staan om nog even bij te kletsen met verschillende mensen. Leuk om iedereen te zien!! We hebben nog wat laatste dingen gekocht die op waren of die we in Afrika hadden gemist.

We vliegen dinsdag om 17.20 uur naar Bangkok. Aan het begin van de week waren er berichten over de onrust in Thailand. We hebben er de laatste dagen niets meer over gehoord of gelezen, dus we gaan er vanuit dat het niet verergerd is en we dus gewoon naar Thailand kunnen. Mocht tot blijken dat het te gevaarlijk is dan boeken we direct een ticket door naar Cambodja. Ons volgende bericht zullen we vanuit Azie sturen!!

Vertrek naar Thailand

We zijn klaar voor de reis. Op 9 september 2008 gaat ons vliegtuig om 17.20 u richting Bangkok. Afscheid nemen van famillie en vrienden is niet het mooiste om te doen maar we hebben wel zin in de reis.

Zodra we aangekomen zijn horen jullie van ons.

Kaart van Nederland

Kaart Nederland

Foto’s weekje Nederland met vertrek